
SPONSORERET indhold
Chokolademousse med kanel og ingefær
Her er desserten, der vil gøre selv den største dessertelsker helt blød i knæene, og så er det en perfekt gæstedessert, der præsenterer sig flot.
4 personer
Ingredienser
Mousse:
150 g mørk chokolade (60 % kakao)
4 past. æggehvider (2 bægre)
½ dl rørsukker
½ spsk. frisk ingefær
1 tsk. kanel
Pynt:
1½ dl piskefløde
kandiserede violer
chokoladekringler
- Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Lad chokoladen køle af.
- Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk igen, til æggehviderne er blanke og seje (ca. 3-4 min.). Vend forsigtigt æggehviderne i chokoladen sammen med ingefær og kanel. Vend til moussen er ensartet.
- Fordel chokolademoussen i 4 glas. Stil glassene med mousse på køl mindst 1 time.
- Pisk fløden til skum, og fordel det på hver anretning, pynt med violer og chokoladekringler.