Chokolademousse med kanel og ingefær
SPONSORERET indhold

Chokolademousse med kanel og ingefær

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Her er desserten, der vil gøre selv den største dessertelsker helt blød i knæene, og så er det en perfekt gæstedessert, der præsenterer sig flot.

24. jan. 2012 | Mad | Hendes Verden
4 personer

Ingredienser

Mousse:
150 g mørk chokolade (60 % kakao)
4 past. æggehvider (2 bægre)
½ dl rørsukker
½ spsk. frisk ingefær
1 tsk. kanel
Pynt:
1½ dl piskefløde
kandiserede violer
chokoladekringler

  1. Hak chokoladen groft, og smelt den over vandbad. Lad chokoladen køle af.
  2. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret. Pisk igen, til æggehviderne er blanke og seje (ca. 3-4 min.). Vend forsigtigt æggehviderne i chokoladen sammen med ingefær og kanel. Vend til moussen er ensartet.
  3. Fordel chokolademoussen i 4 glas. Stil glassene med mousse på køl mindst 1 time.
  4. Pisk fløden til skum, og fordel det på hver anretning, pynt med violer og chokoladekringler.