Krydret chokolademousse
Foto: Thomas Hergaard

Krydret chokolademousse - opskrift fra Hjemmet

Krydret chokolademousse

printer Print

Arbejdstid: 20 min.
Kogetid: 5 min.
Køletid:  min. 1 time
Ikke fryse-egnet
(4 pers.)
100 g mørk chokolade
1/4 tsk stødt kanel
1 knsp stødt nelliker
1 knsp stødt chili
1 bæger pasteuriserede æggeblommer
2 spsk sukker
1/4 l piskefløde

Sådan laver du krydret chokolademousse

  1. Smelt grofthakket chokolade og krydderier i en skål over vandbad.
  2. Pisk æggeblommer og sukker til en tyk creme og pisk fløden til let skum.
  3. Vend chokoladen sammen med æggecremen og vend forsigtigt flødeskummet i.
  4. Fordel moussen i 4 glas og stil dem koldt min. 1 time.
  5. Pynt evt. med høvlet chokolade.
Se, hvad vi ellers skriver om: Dessert