
SPONSORERET indhold
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
Efter en lækker hovedret serverer vi en luftig hvid chokolademousse med Earl Grey og honning.
Af: Liselotte Gais Kjeldsen og Betina Repstock
Foto: ALT for damerne
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning til 4 personer
Ingredienser
Hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
3 dl piskefløde
2 spsk honning
2 spsk Earl Grey-te
280 g hvid chokolade (Valrhona Ivoire)
120 g mørk chokolade (Valrhona 70 %).
Sådan laver du hvid chokolademousse med Earl Grey og honning
- Kog fløde, honning og te sammen og si teen fra. Hak den hvide chokolade fint og kom den i en skål.
- Hæld den varme fløde i i en tynd stråle og pisk, indtil chokoladen er smeltet. Stil blandingen på køl.
- Hak den mørke chokolade og smelt den i en skål over vandbad.
- Smør chokoladen ud på et stykke overheadpapir eller en anden plastikoverflade og lad det stå koldt, indtil du skal servere desserten.
- Pisk nu den afkølede hvid chokolade-blanding stiv med håndmikser, hæld den på glas og server med stykker af den mørke chokolade.
TIP
Chokolade må aldrig få damp ned i sig, den vil størkne.