
SPONSORERET indhold
Chokolademousse - helt uden piskefløde
Chokolademousse er altid et hit. Her uden piskefløde, men serveret med friske hindbær og passionsfrugtsirup.
6
Ingredienser
4 pasteuriserede æggeblommer
75 g sukker
100 g smeltet chokolade 70%
3 pasteuriserede æggehvider
Passionsfrugtsirup:
1 dl vand + 1/2 dl sukker
Ca. 1 spsk tyndtskåret skal af usprøjtet lime
Kødet af 4 passionsfrugter
125 g friske hindbær
Mynte
Sådan gør du:
- Pisk æggeblommer og sukker tykt. Pisk den smeltede, afsvalede chokolade i og vend de stiftpiskede æggehvider i moussen, der hældes i en skål og sættes koldt til serveringen.
- Kog vand og sukker med limeskal under omrøring, til sukkeret er opløst. Flyt gryden fra varmen og rør passionsfrugtkødet i siruppen.
- Lad siruppen afkøle − den kan laves i forvejen.
- Ved serveringen dyp en stor spiseske i varmt vand − form moussen til kugler, der anrettes på tallerkener med lidt sirup, friske bær samt mynte.
240 kcal. pr. portion Traditionel chokolademousse 680 kcal. pr. portion