Opskrift på chokolademousse med mangosalat
SPONSORERET indhold

Chokolademousse med mangosalat

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Chokolademousse i to lag. Og så mangosalat på toppen, som giver et frisk modspil til den mørke og hvide chokolade. Uhmmm.

Af: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
09. feb. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

200 g mørk chokolade af god kvalitet
2 pasteuriserede æggehvider
2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
200 g hvid chokolade
2 pasteuriserede æggehvider
2 spsk flormelis
2 dl piskefløde
1 mango
saften af ½ lime
1 spsk flydende honning
½ spsk finthakket mynte

Sådan laver du chokolademousse

Mørk chokolademousse
Hak den mørke chokolade i mindre stykker og smelt det i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede chokolade en smule. Pisk æggehviderne stive sammen med flormelis. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt den smeltede chokolade sammen med flødeskum. Vend til sidst æggehviderne i massen.

Hvid chokolademousse
Hak den hvide chokolade i mindre stykker og smelt den i en skål over vandbad. Afkøl den smeltede chokolade en smule. Pisk æggehviderne stive sammen med flormelis. Pisk fløden til skum og vend forsigtigt den smeltede chokolade sammen med flødeskum. Vend til sidst æggehviderne i massen.

Fyld først den mørke chokolademousse i 6 portionsglas. Kom den hvide chokolademousse ovenpå og sæt glassene i køleskabet 3-4 timer.

Skræl mangoen og skær mangofrugtkødet fri fra stenen. Skær det i små tern. Mariner mangostykkerne med limesaft, honning og mynte.

Servér chokolademousse med en skefuld mangosalat med mynte.