Chokolademousse med kaffe
SPONSORERET indhold

Chokolademousse med kaffe

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Let, lækker opg luftig chokolademousse med et skønt pift af kaffe.

Af: Thomas Hergaard Foto: Thomas Hergaard
24. jun. 2011 | Mad | Hjemmet
4-6 personer

Ingredienser

Arbejdstid: 25 min.
Smeltetid: 5 min.
Ikke fryse-egnet
100 g mørk chokolade (hakket)
½ dl æggeblommer (pasteuriserede)
1 spsk sukker
1 spsk nescafé
1 spsk kaffelikør
½ dl æggehvider (pasteuriserede)
1 spsk sukker
1½ dl piskefløde
Pynt:
Flødeskum og makroner

  1. Smelt chokoladen over vandbad.
  2. Pisk æggeblommerne cremede med sukker og rør chokolade, nescafé og kaffelikør i.
  3. Pisk æggehviderne stive med sukker og pisk fløden til skum.
  4. Vend flødeskum og æggehvider i chokoladecremen og fordél moussen i 4-6 glas eller kopper. '
  5. Stil dem koldt i et par timer.
  6. Pynt med flødeskum og groftknuste
  7. makroner.