
SPONSORERET indhold
Chokolademousse med kaffesirup
4 personer
Ingredienser
blade husblas
200 g mørk chokolade med et
kakaoindhold mellem 55-65 %
11⁄2 dl sødmælk
1 stang vanilje
31⁄2 dl piskefløde
Tilbehør:
kaffesirup og flødeskum
- Udblød husblasen 10 min. i koldt vand. Hak chokoladen fint, og kom den i en skål. Varm mælken op med den flækkede vaniljestang. Lad mælken trække 5 min. Fjern vaniljestangen, og varm igen mælken op til kogepunktet. Smelt husblasen heri. Tag gryden fra varmen. Kom chokoladen i gryden og rør, til den er smeltet. Lad chokoladen stå 15 min.
- Pisk fløden til let skum, og vend den i chokoladen. Kom moussen i portionsglas eller en skål, og stil den i køleskabet i mindst 4 timer.
- Servér moussen med kaffesirup og flødeskum.