-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Hvide asparges med ansjos og brødkrymmel
Hvide asparges er en sommerdelikatesse, som har godt af lidt salt tilbehør.
1
Ingredienser
- 10 g olivenolie til stegning
- 25 g ansjoser
- 1 fed hvidløg
- 30 g grov rasp
- 150 g nye, hvide asparges
- frisk mynte.
Sådan laver du hvide asparges med ansjos og brødkrymmel
- Varm olien op på en pande. Kom ansjoserne på og mos dem ud. Hak hvidløget fint og tilsæt det sammen med raspen.
- Steg, til raspen er gylden, brun og sprød. Skræl aspargesene og kog dem al dente i letsaltet vand i ca. 10 min. Hæld vandet fra og kom dem i en dyb tallerken. Hæld raspblandingen hen over de lune asparges og drys med lidt hakket, frisk mynte.
- TIP Retten kan også laves med dampede, grønne asparges eller med dampede, små slikporrer og med friske, nye ærter.
- Se også opskrift på chilirejer med ansjos og brødkrymmel.