Opskrift på gedeost med valnødde-sirup

Foto: Line Thit Klein Gedeost med valnødde-sirup

Opskrift på gedeost med valnødde-sirup

Gedeost med valnødde-sirup

Tid til ost hvor brødet er skiftet ud med julesalat.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate 6 Person(er)
Ingredienser

2 dl rørsukker
1/2 dl vand
saft og skal af 2 appelsiner
100 g valnødder


2 hoveder julesalat
100 g tør gedeost

Sådan laver du gedeost med valnødde-sirup

Kom alt op i en gryde og bring det i kog. Kog i 10 min og køl af. Lav gerne valnødderne nogle dage i forvejen.

Skær bunden af salaterne og kassér de yderste, bitre blade. Skær osten i klodser og anret i salatblade med valnødder og sirup på toppen.


Se også opskrift på Langtidsstegt kalveculotte med mos og rødbeder.

 



star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tip

Ost behøver ikke altid blive serveret med brød til. Julesalaten er både friskere og mindst ligeså sprød.
Se, hvad vi ellers skriver om: Nem forret, Julemad, Dansk mad, Dessert, Vegetarisk og Forret