Opskrift på gedeost med valnødde-sirup
SPONSORERET indhold

Gedeost med valnødde-sirup

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Tid til ost hvor brødet er skiftet ud med julesalat.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
12. apr. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
6

Ingredienser

2 dl rørsukker
1/2 dl vand
saft og skal af 2 appelsiner
100 g valnødder


2 hoveder julesalat
100 g tør gedeost

Sådan laver du gedeost med valnødde-sirup

Kom alt op i en gryde og bring det i kog. Kog i 10 min og køl af. Lav gerne valnødderne nogle dage i forvejen.

Skær bunden af salaterne og kassér de yderste, bitre blade. Skær osten i klodser og anret i salatblade med valnødder og sirup på toppen.


Se også opskrift på Langtidsstegt kalveculotte med mos og rødbeder.