-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Langtidsstegt kalvecuvette med mos og rødbedecrudité
Langtidsstegt kalv lyder kokkesvært, men kan laves dagen i forvejen og er såre simpelt.
6
Ingredienser
- Kalv og sauce
- 2 kalvecuvetter
- salt og peber
- lidt smør
- 2 gulerødder
- 1/4 selleri
- 2 persillerødder
- 1,2 l vand
- 1 bundt timian
- 1 citron, skallen heraf
- Mos
- 1 selleri
- 1 kg kartofler
- 50 g smør
- Salt
Sådan laver du kalvecuvette
- Kalv og sauce
- Rids oversiden af cuvetterne og gnub dem godt med salt og peber hele vejen rundt. Smelt smørret i en dyb pande eller braiseringsgryde. Brun cuvetterne af på alle sider og tag dem op.
- Skræl og snit gulerødder, selleri og persillerødder. Brun også dem af i gryden. Hæld vandet på og bring det i kog.
- Læg cuvetterne tilbage i gryden og læg låg på. Sæt gryden i en 150 grader varm ovn i 2 1/2 time.
- Tag gryden ud og hæld braiseringslagen og –urterne sammen. Blend det med timian og citronskal. Smag til med salt og peber. Så er saucen klar.
- Skær cuvetterne i klodser og læg dem ned i saucen. De kan nu nemt lunes inden servering, uden at blive tørre.
- Mos
- Skræl kartofler og selleri og skær dem i tern. Kog dem møre i vand. Hæld det meste af kogevandet fra (gem lidt) og tilsæt smørret. Mos grøntsagerne groft med et piskeris, tilsæt kogevand til konsistensen er god og smag til med salt. Lad mosen stå i gryden, til den skal serveres. Den holder sig varm længe og kan ellers nemt lunes.
- Rødbedecrudité
- 2-3 rødbeder, gerne i forskellige farver, skåret i fine skiver.
- Anret mos, kød og sauce på fade eller tallerkener og drys rødbedecrudité ud over for at give farve og sprødhed til retten.
- Se også opskrift på Gedeost med valnødde-sirup.