-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt

Kålwrap med tun, pesto og øko-skinke
Du kan sagtens have de her wraps med i madpakken. Kom spidskålsbladene i en lille pose, og tag fyldet med i et bæger ved siden af. Husk servietter.
4
Ingredienser
- 6 dl grofthakket grønt – f.eks. plukket basilikum, mynte, persille, bredbladet persille, koriander og rucola, hak gerne stilkene med.
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk valnødder eller pinjekerner
- 2 1/2 dl ekstra jomfruolivenolie
- 2-3 spsk citronsaft, friskpresset (du kan også bruge eddike)
- lidt manchego eller parmesan, revet
- 4 store blade spidskål – ikke de yderste blade, der er for grove, men dem lige under
- 4 skiver skinke, gerne økologisk
- 200 g tun i vand, drænet
Sådan gør du:
- Lav pestoen ved at blende det grønne, hvidløg, nødder, olie, citronsaft og ost i en foodprocessor.
- Pluk bladene fra spidskålen, og læg en skive skinke på indersiden af hvert kålblad.
- Fordel 50 g tun ovenpå skinken i hvert blad, og top med 2 spsk pesto.
- Læg dine wraps på tallerkener, rul dem sammen og nyd.
- Kcal 202
- Få mere inspiration til lækker slankemad på Altfordamerne.dk/opskrifter/sund--slank/