-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Tyrkiske brød: Sådan bager du dem selv
Disse tyrkiske brød hitter som tilbehør til både den varme og kolde mad året rundt– og så er de også gode til madpakken. Få opskriften her.
Næringsindhold
- Energi pr. person:200 Kcal
12 stk.
Tyrkiske brød
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 1 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 1 æg
- 2 spsk olivenolie
- 400 g hvedemel
- 100 g speltmel
- Pensling:
- 1 æg
- 1 dl yoghurt naturel
- 1 spsk olivenolie
- Drys:
- nigella- eller sesamfrø
Sådan bager du tyrkiske brød:
- Rør gæren ud i lidt af det lune vand, og tilsæt resten af vandet sammen med sukker, salt, æg og olie. Rør melet i dejen lidt efter lidt, og lad den hæve lunt og tildækket i 45 minutter.
- Del og form dejen, som er fugtig, til 12 boller. Læg dem på en plade med bagepapir, og tryk dem flade. Dæk brødene med plastfilm, og lad dem efterhæve i 10 minutter.
- Giv brødene et ekstra tryk, og fjern plastfolien.
- Pisk æg, yoghurt og olie sammen, og pensl bollerne med blandingen. Drys med frø, og bag brødene ved 250° varmluft i 10-12 minutter.
- Tag brødene ud, og lad dem afkøle på en bagerist.