-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
Lammekoteletter med salat af lilla gulerødder, hvide bønner, feta og persille
Den fyldige og farverige salat står godt til det møre lammekød
Total:25 minutter
Ingredienser
- 4 lammekoteletter
- Smør til stegning
- Salt og peber
- 400 g hvide bønner, tørrede eller på dåse
- 800 g lilla gulerødder (eller almindelige gulerødder)
- Dressing
- 1 bundt bredbladet persille
- 1 fed hvidløg
- 1 dl olivenolie
- Saft og skal af ½ citron
- Pynt: 100 g feta
Sådan gør du:
- Start med at lægge bønner i blød natten over, hvis du bruger de tørrede af slagsen. Kog dem i vand med salt ca. 20 min. og kassér kogevandet. Gnid lammekoteletterne med salt og peber og steg dem på en pande i lidt smør, ca. 5 min. på hver side. Lad dem hvile. Skær gulerødderne i skiver på ½ cm. Kog skiverne i vand med salt i ca. 4 min. og dryp dem godt af. Vend gulerødder med bønnerne og rør derefter dressingen i.
- Dressing
- Riv hvidløgsfeddet og hak persillen groft. Bland med de øvrige ingredienser. Kom de let afkølede gulerødder op på et fad og smuldr feta ud over.
- Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/