Lammekoteletter med salat af lilla gulerødder, hvide bønner, feta og persille
SPONSORERET indhold

Lammekoteletter med salat af lilla gulerødder, hvide bønner, feta og persille

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Den fyldige og farverige salat står godt til det møre lammekød

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
29. mar. 2013 | Opskrift | ALT for damerne
Total: 25 min

Ingredienser

4 lammekoteletter
Smør til stegning
Salt og peber
400 g hvide bønner, tørrede eller på dåse
800 g lilla gulerødder (eller almindelige gulerødder)
Dressing
1 bundt bredbladet persille
1 fed hvidløg
1 dl olivenolie
Saft og skal af ½ citron
Pynt: 100 g feta

Sådan gør du:

Start med at lægge bønner i blød natten over, hvis du bruger de tørrede af slagsen. Kog dem i vand med salt ca. 20 min. og kassér kogevandet. Gnid lammekoteletterne med salt og peber og steg dem på en pande i lidt smør, ca. 5 min. på hver side. Lad dem hvile. Skær gulerødderne i skiver på ½ cm. Kog skiverne i vand med salt i ca. 4 min. og dryp dem godt af. Vend gulerødder med bønnerne og rør derefter dressingen i.

Dressing
Riv hvidløgsfeddet og hak persillen groft. Bland med de øvrige ingredienser. Kom de let afkølede gulerødder op på et fad og smuldr feta ud over.

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/