
SPONSORERET indhold
Limonade af mange slags citron
Limonaden er skøn som den er eller blandet med mousserende vin, rom, gin eller vodka.
4
Ingredienser
200 g sukker
1 l vand
4 citroner, saften og fintstrimlet gul skal heraf
en håndfuld citrontimian
en håndfuld citronmelisseblade
en håndfuld citronverbenablade
lidt anisisopblade
en håndfuld bergamottemynteblade
Sådan gør du:
- Kog en lage af sukker, vand, citronskal og timian (du kan også tilsætte citrongræs til denne opskrift, som koges med i lagen). Når sukkeret er opløst, køles den af.
- Når den er kold blandes med citronsaft og resten af urterne plukket i hele blade.
- Lad det trække nogle timer, gerne til dagen efter. Drik med isklumper.
- Hvis du vil have din limonade helt klar, skal du sigte den, før du hælder den over de friske urter, men det er ikke nødvendigt.