-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Lun minigrønkål med blød gedeost og honning
Minigrønkål er spæde grønkålsblade, der er skønne, smagfulde og strutter af sundhed og perfekte i salater, pestoer eller efter en hurtig tur på panden. De fås i velassorterede supermarkeder og grønthandlere. Prøv salaten til grillet kød.
Ingredienser
- Tilbehør til 2 personer
- 2 fed hvidløg
- lidt olivenolie
- 250 g minigrønkål
- salt
- 75 g blød gedeost
- 2-3 spsk flydende honning
Sådan laver du lun minigrønkål med blød gedeost og honning
- Snit hvidløget i tynde skiver. Rist det i lidt olivenolie på en varm pande, det må gerne blive lysebrunt. Kom grønkål på, og steg ganske kort, ½ -1 minut. Smagtil med salt.
- Anret straks kålen på et fad, top med brud af gedeost, og dryp med honning.
- Servér straks.
PRØV OGSÅ: Kinakål med ansjoser og pecorino