
Mango blomster med currycreme og blandede krydderier
Det gode ved tapas er, at man kan supplere menuen eller udskifte retter præcis efter smag og behag. Her får du opskriften på en alternativ tapasret.
Ingredienser
1 moden grøn mango
3 tsk. stødt fennikelfrø
3 tsk. stødt korianderfrø
½ tsk. chiliflager
3 tsk. stødt kanel
½ pose Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver
200 g friskost
2 spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
Lidt kværnet peber
Sådan laver du mango blomster med currycreme og blandede krydderier
1. Skræl mangoen og skær frugten i 2 mm tynde, runde skiver.
2. Bland alle krydderierne og stød dem fint i en morter - eller brug formalede.
3. Bland friskost, Knorr Curry Sauce - 100% naturlige ingredienser - pulver og crème fraiche i en skål og krydr med salt og peber.
LÆS OGSÅ: Blomster af gule beder med bearnaisecreme
4. Fordel lidt af currycremen på mangoskiverne, klem hver skive sammen, så de danner en lille trekant.
5. Drys lidt af din krydderiblanding over mangoblomsterne med fyld og pynt evt. med lidt fine krydderurteblade.