
Blomster af gule beder med bearnaisecreme
Imponer dine gæster med en flot og nem tapasret.
Ingredienser
4 store gule beder - skrællede
200 g friskost
Lidt frisk estragon
2 dl æblecider
1,5 dl sukker
2 dl vand
1 pose Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser
2 spsk. cremefraiche
½ tsk. salt
Lidt kværnet sort peber
Sådan laver du blomster af gule beder med bearnaisecreme
1. Skær de skrællede gulbeder ca.1 mm tykke skiver på et mandolinjern.
2. Brug en udstikker på 6-7 cm i diameter og stik de runde skiver beder ud.
3. Bland æblecider, sukker og vand i en gryde, læg de skivede beder i lagen og kog op.
LÆS OGSÅ: Gulerodstatar med karrycreme og puffede hvedekerner
4. Sluk for varmen og lad bederne køle af i lagen.
5. Læg de afkølede beder til tørring på et rent viskestykke.
6. Bland friskost, Knorr Bearnaise Sauce - 100% naturlige ingredienser – pulver og cremefraiche i en skål og krydr med lidt salt og peber.
LÆS OGSÅ: Kaffebagte rødbeder med sort hvidløgshollandaise
7. Fordel bearnaise-cremen på skiverne af de gule beder, klem dem forsigtigt sammen om cremen, så de danner en lille trekant og pynt med lidt frisk estragon.