Ingredienser
Arbejdstid: ca. 20 min.
Stegetid: 7-10 min.
1 svinemørbrad, uafpudset
2 spsk. smør
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
- Sølvsenen fjernes fra den tykke ende af mørbraden. Brug en spids kniv. Stik kniven ind under senen og lav et lille håndtag til at holde den i. Skær med kniven tæt på senen uden at skære i kødet. Bimørbraden skæres af.
- Svinemørbraden pudses af for øvrige sener, fedt og hinder.
- Skær svinemørbraden ud i 3 cm tykke skiver.
- Dup evt. bøfferne tørre med køkkenrulle. Varm smør og oliepå en pande ved god varme til det er gyldent.
- Brun bøfferne 1 minut på hver side. Krydr med salt og peber.
- Skru ned til middel svagvarme, og steg bøfferne færdige, 2 1/2-4 minutter på hver side til de er lyserøde eller netop gennemstegte.