-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Ovnbagte bønner med løg, fisk og smørsovs
Supernem og sund ret med masser af protein!
2
Total:35 minutter
Ingredienser
- 400 g grønne, gule eller lilla bønner
- 200 g hestebønner
- 200 g sukkerærter
- 12 små løg
- 2 fed hvidløg, revet
- 100 g smør
- 2 spsk eddike
- 400 g fisk, f.esk. torsk
- Salt og peber
- oregano
- brød eller kartofler til servering.
Sådan laver du ovnbagte bønner:
- Nip den hårde ende af de grønne, gule og lilla bønner. Smut hestebønnerne ud af bælgene. Fjern den yderste spids og den hårde 'streng' på sukkerærterne (det gør du nemt ved at knække stilken af og trække ned langs med ærtens bælg).
- Pil skallen af løgene og halver dem eventuelt.
- Kom bønner, ærter og løg op i et ildfast fad. Drys med hvidløg, dryp med eddike og fordel smørret i klatter ud over grøntsagerne. Krydr med salt og peber.
- Sæt fadet i ovnen i 10 min. Læg så fisken ovenpå grøntsagerne. Bag videre ca. 10 min. endnu til fisken er gennembagt, men stadig fast og saftig.
- Klip frisk oregano ud over fadet og servér gerne brød eller kartofler til.
- Prøv også pasta med hestebønner og hvidløg