Opskrift på pasta med hestebønner og hvidløg
SPONSORERET indhold

Pasta med hestebønner og hvidløg

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

En hurtig ret, når maden skal være enkel.

Af: Mette Helbæk Foto: Line Thit Klein
23. sep. 2012 | Opskrift | ALT for damerne
4 | Total: 20 min

Ingredienser

500 g pasta, f.eks. linguine
50 g smør
4 skalotteløg
3 fed hvidløg
600 g hestebønner i bælg
saft og skal af ½ citron
parmesan til servering

Sådan laver du pasta med hestebønner:

Begynd med at koge pastaen.

Smelt smørret, skær løg og hvidløg i skiver og tag hestebønnerne ud af de grove bælge. Overhæld evt. bønnerne med kogende vand og smut de todelte grønne bønner ud. Du kan også bare lade dem blive i hinderne. Sauter bønnerne i smørret. Smag til med citronsaft, salt og peber. Drys med citronskal.

Vend bønnerne med pastaen og riv godt med parmesan ud over.

PRØV OGSÅ: Langtidsstegt lammeskank med cremede hestebønner