SPONSORERET indhold
Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta
Lækker suppe med krydret chorizo på toppen - mums!
1
Ingredienser
150 g rødbede
100 g gulerod
50 g pastinak
25 g løg
2½ dl vand
1 tsk bouillonpulver
½-1 fed hvidløg
1 spsk æblecidereddike
salt
peber
50 g mager chorizo
50 g kyllingebryst
100 g skyr
50 g salattern
3+ nigellafrø
Sådan gør du:
- Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Pil og hak løg groft.
- Kom alt i en gryde, tilsæt vand og bouillonpulver, og kog grøntsagerne møre. Blend alt inklusive kogevandet til en ensartet suppe.
- Tilsæt knust hvidløg, og smag til med æblecidereddike, salt og peber.
- Skær chorizo og kyllingebryst i skiver, og rist på en tør pande.
- Servér suppen med chorizo, skyr og smuldret fetaost. Pynt med nigellafrø. Denne suppe er tyk. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
Kcal 435
Protein 43 g ~ 39%
Kulhydrat 35 g ~ 36%
Fedt 12 g ~ 25%
Kostfiber 9 g
PRØV OGSÅ: Edamamebønnesuppe med skyr
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter