Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta
SPONSORERET indhold

Rød rodfrugtesuppe med chorizo & feta

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Lækker suppe med krydret chorizo på toppen - mums!

Af: Vægtkonsulenterne Foto: Vægtkonsulenterne
03. feb. 2014 | Opskrift | ALT for damerne
1

Ingredienser

150 g rødbede
100 g gulerod
50 g pastinak
25 g løg
2½ dl vand
1 tsk bouillonpulver
½-1 fed hvidløg
1 spsk æblecidereddike
salt
peber
50 g mager chorizo
50 g kyllingebryst
100 g skyr
50 g salattern
3+ nigellafrø

Sådan gør du:

  1. Skræl rodfrugterne, og skær dem i grove tern. Pil og hak løg groft.
  2. Kom alt i en gryde, tilsæt vand og bouillonpulver, og kog grøntsagerne møre. Blend alt inklusive kogevandet til en ensartet suppe.
  3. Tilsæt knust hvidløg, og smag til med æblecidereddike, salt og peber.
  4. Skær chorizo og kyllingebryst i skiver, og rist på en tør pande.
  5. Servér suppen med chorizo, skyr og smuldret fetaost. Pynt med nigellafrø. Denne suppe er tyk. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.

Kcal 435
Protein 43 g ~ 39%
Kulhydrat 35 g ~ 36%
Fedt 12 g ~ 25%
Kostfiber 9 g

PRØV OGSÅ: Edamamebønnesuppe med skyr

Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter