Rødkål med æbler
SPONSORERET indhold

Rødkål med æbler

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
08. nov. 2016 | Opskrift | Hendes Verden
Rødkål med æbler til 4 personer

Ingredienser

Rødkål med æbler

 

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

Sådan laver du rødkål med æbler


1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.


2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.