Rødkål med æbler

Foto: Mikkel Adsbøl Rødkål med æbler

Rødkål med æbler

Rødkål med æbler

Hjemmelavet rødkål er altid et hit, og æblerne er med til at give den friskhed.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
plate Rødkål med æbler til 4 personer
Ingredienser

Rødkål med æbler

 

400 g rødkål
2 æbler
1 spsk. andefedt eller olie
4 spsk. vineddike
2 dl ribssaft
1 dl sukker
lidt salt og sukker

Sådan laver du rødkål med æbler


1. Snit kålen fint, brug evt. riveskiven i en foodprocessor. Skræl æblerne, og fjern kernehuse og stilke. Riv æblerne.


2. Svits kål og æble i fedtstof et par min. Tilsæt vineddike, ribssaft og sukker. Krydr med lidt salt. Lad kålen snurre under låg ca. 45 min. Rør i kålen nogle gange under kogningen. Smag igen kålen til med salt og sukker.

star star star star star
(3) Bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Se, hvad vi ellers skriver om: Rødkål, Julemad, Sunde salater og Tilbehør