Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

rødkålssalat med feta
Foto: Maria Warnke Nørregaard

rødkålssalat med feta

Rødkålssalat med feta

Skøn knasende salat.

4
Print

1⁄4 rødkålshoved
1 fintsnittet rødløg
50 g smuldret gedeost, evt. gedefeta
200 g blåbær
½ dl ristede, salte græskarkerner
2 spsk olivenolie
1 spsk sherryeddike eller kirsebærbalsamico
salt, peber
lidt bredbladet persille

4 speltboller

Sådan gør du: Snit kålen fint, læg den i en skål med iskoldt vand, og sæt den i køleskabet i 20-30 minutter. Afdryp og dup kålen tør, før den blandes og smages til med de øvrige ingredienser. Server salaten med lidt bredbladet persille og lune speltboller.

Energi pr. person: 380 kcal, fedt 30%, protein 14%, kulhydrat 56%

Se, hvad vi ellers skriver om: Rødkålssalat og Sunde salater