sund morgenmad
Opskrift på Healthy Skinny Bitch sunde morgenmad

sund morgenmad hsb diæt

Sund morgenmad: Pandekager med banan & peanutbutter

Opskrift på Sara Jin Smith aka Healthy Skinny Bitch' lækre pandekager til morgenmad toppet med peanutbutter og banan

Af Sara Jin Smidt 29.dec.2016 Mad

1

1½ banan
2 æg
1 tsk vaniljesukker
½ banan
15 g mørk chokolade
1½ tsk peanutbutter

  • Energi pr. person

    485 Kcal

    Fedt 22 %

    Protein 20 %

    Kulhydrat 50 %

Sådan laver du sunde pandekager

Mos bananen, tilsæt æg og vaniljesukker og bland dejen godt. Varm en pande op og fordel små klatkager på panden, ca. 2 spsk til hver klatkage. Skær bananen ud i små stykker og hak chokoladen. Fordel det på klatkagerne sammen med peanutbutter.

Sunde pandekager vs slanke pandekager
Ved at minimere mængden af banan og fjerne chokolade og peanutbutter reducerer du indholdet af fedt og sukker væsentligt, hvilket sænker energiindtaget. Ved at erstatte disse ingredienser og det ene æg med æggehvide, hytteost, skyr og bær får du stadig både fedt og kulhydrat, men i en langt mindre mængde, og proteinindtaget stiger, hvilket er med til at sikre dig en god mæthedsfornemmelse.

LÆS OGSÅ: Slankende morgenmad: Pandekager med skyr & bær

Om bogen & forfatteren

Opskriften er fra bogen "HEALTHY SKINNY BITCH - Din ultimative guide til et sundt & varigt vægttab" af Sara Jin Smidt, Politikens Forlag, udkom 4. januar 2016, 270 kr. 

Sara Jin Smidt er chefredaktør på FIT LIVING. Hun står bag den populære blog www.healthyskinnybitch.dk. Sara har udviklet principperne bag Healthy Skinny Bitch på baggrund af sin cand.scient i human ernæring og mere end 10 års erfaring som kostvejleder, personlig træner og holdinstruktør, hvor resultaterne blandt hendes klienter taler for sig selv.

 

Henter...