Opskrift på tomatsalat med oksekød, chili og majs
Foto: Line Thit Klein Tomatsalat med oksekød, chili og majs

Opskrift på tomatsalat med oksekød, chili og majs

Tomatsalat med oksekød, chili og majs

Inspireret af den kendte Thai-beef salad.

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

printer Print
preparation Total: 25 minutter
plate 4 Person(er)

Dressing:
1 rød chili
2 lime
4 spsk olivenolie
4 spsk kinesisk soja.
Salat:
400 g oksekød, f.eks. mørbrad eller andet helt stykke
10 g smør
4 majskolber
600 g tomater i forskellige farver
300 g sprød salat, f.eks. rucola og mizuna (asiatisk rucola)
1 lille bundt mynte
1 lille bundt koriander.

Sådan laver du tomatsalat:

Snit chilien fint og bland med saft og skal af lime, olivenolie og soja. Steg oksekødet hurtigt på alle sider på en varm, tør pande. Vend kødet i dressingen.

Smelt smørret på panden. Skær kornene af majskolberne og rist majskornene i 2 min. i det smeltede smør.

Skær tomater i mindre stykker og bland med salat, mynte, koriander og de ristede majs. Tag kødet op af dressingen og skær det i tynde skiver. Kom kødet på toppen af salaten og hæld dressingen ud over.

Servér med lime til.

Prøv også fiskefrikadeller med tomat og dild

star star star star star
Ikke nok bedømmelser
×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!