-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Fiskefrikadeller med tomat og dild
En favorit til børnene
4
Total:40 minutter
Ingredienser
- 1,2 kg nye kartofler
- 600 g færdig fiskefars
- 500 g tomater
- 1 lille bundt dild
- 6 forårsløg
- 1/2 dl olivenolie
- 20 g smør.
Sådan laver du fiskefrikadeller:
- Skrub kartoflerne, og bring dem i kog i en gryde med vand. Kog kartoflerne helt møre, ca. 15 min. Hæld vandet fra på nær en lille bundsjat.
- Form fiskefarsen til frikadeller, og steg dem gyldne i smeltet smør, ca. 6 min. på hver side.
- Skær tomater og dild groft ud. Skær forårsløgene i ringe. Mos det hele sammen med de kogte kartofler og olivenolie med et piskeris. Sæt gryden tilbage på komfuret og lun kartoffelmosen igennem.
- Servér fiskefrikadeller og kartoffelmos med friske tomater og dild på toppen.
- Prøv også stegte, grønne tomater