Dans dig glad til ALT for damernes årlige danse-event i København

Opskrift på fiskefrikadeller med tomat og dild
Foto: Line Thit Klein Fiskefrikadeller med tomat og dild

Opskrift på fiskefrikadeller med tomat og dild

Fiskefrikadeller med tomat og dild

En favorit til børnene

40 minutter
Print
4

1,2 kg nye kartofler
600 g færdig fiskefars
500 g tomater
1 lille bundt dild
6 forårsløg
1/2 dl olivenolie
20 g smør.

Sådan laver du fiskefrikadeller:

Skrub kartoflerne, og bring dem i kog i en gryde med vand. Kog kartoflerne helt møre, ca. 15 min. Hæld vandet fra på nær en lille bundsjat.

Form fiskefarsen til frikadeller, og steg dem gyldne i smeltet smør, ca. 6 min. på hver side.

Skær tomater og dild groft ud. Skær forårsløgene i ringe. Mos det hele sammen med de kogte kartofler og olivenolie med et piskeris. Sæt gryden tilbage på komfuret og lun kartoffelmosen igennem.

Servér fiskefrikadeller og kartoffelmos med friske tomater og dild på toppen.

Prøv også stegte, grønne tomater

Se, hvad vi ellers skriver om: Fiskefrikadeller, Frikadeller, Fisk, Dansk mad, Hovedret og Frokost