-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
Panna cotta med karamel
Fløjlsblød og karamelsød panna cotta toppet med knas og syrlige bær. Smaddernem at lave og helt umulig at modstå.
Panna cotta til 6 personer
Total:20 minutter
Ingredienser
- Panna cotta:
- 2 blade husblas
- 200 g Dulcey fra Valrhona
- 250 ml sødmælk
- 1 nip salt
- 250 ml piskefløde
- Pynt: friske bær chokoladespåner skovsyre
Sådan laver du panna cotta:
- Panna cotta:
- 1. Udblød husblassen i en skål med koldt vand. Smelt chokoladen i en skål over vandbad, og tag skålen af varmen. Bring mælk og salt til kogepunktet i en lille gryde, og tag gryden af varmen.
- 2. Vrid husblassen fri for vand, og rør den ud i den varme mælk. Hæld mælken over chokoladen, og rør rundt i midten af skålen med en dejskraber, til massen er ensartet. Tilsæt den kolde fløde, og stavblend massen.
- 3. Fordel panna cottaen i små skåle, og lad den sætte sig i køleskabet natten over.
- Pynt: Top panna cottaerne med friske bær, chokoladespåner og skovsyreblade.