-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Peanutbutter-småkager med hindbærsyltetøj
De fleste kender peanuts som snacks til en drink, men man laver også peanutbutter af nødderne. Det er godt på en hurtig mad med en klat syltetøj ovenpå. Nyd evt. kagerne med et glas iskoldt mælk.
Ca. 15 stk.
Ingredienser
- Arbejdstid: 20 min.
- Bagetid: 10 min.
- 75 g hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 75 g peanutbutter (jordnøddesmør)
- 100 g brun farin
- 1 æg
- ca. 3 spsk. hindbærmarmelade
- Kom mel, bagepulver og peanutbutter i en foodprocesseor. Kør til ensartet konsistens. Tilsæt farin og æg.
- Tril dejen til ca. 15 små kager, og sæt dem på bagepapir på en bageplade. Lav en lille fordybning i hver kage med enden af skaftet på en grydeske. Sæt en lille klat syltetøj i hver fordybning.
- Bag kagerne i ca. 10 min. ved 175 grader, til de er sprøde og lysebrune. Lad dem afkøle på en bagerist.