Peberlaks på grønne ris

Peberlaks på grønne ris

Hurtigt og lækkert er det at servere denne ret med frisk laks og krydrede ris. Giv f.eks. den gode frugtsalat her fra siden som dessert.

4 personer

Ingredienser

  • 4 portionsstykker frisk laksefilet
  • salt og peber
  • citron
  • 4 dl ris (efter appetit)
  • vand og salt til kogning
  • 2 spsk. olivenolie eller godt smør
  • rigeligt friskhakket grønt, gerne en blanding af flere slags f.eks. persille, mynte, dild og forårsløg

  1. Kog løse ris som sædvanlig, og rør de færdige ris med smør og grønt.
  2. Drys fisken med salt og rigeligt friskmalet peber, og rist den hurtigt på alle sider. Den er færdig, når den føles fast.
  3. Anret laks og ris og server straks.
  4. TIDSFORBRUG:25 MIN., HERAFARBEJDSTID: 25 MIN.