-
Her er de syv indre energier, der former vores valg – hvilken er du?
-
Er der en engel, der vil fortælle dig noget? Lær at tolke engletal her
-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
Peberlaks på grønne ris
Hurtigt og lækkert er det at servere denne ret med frisk laks og krydrede ris. Giv f.eks. den gode frugtsalat her fra siden som dessert.
4 personer
Ingredienser
- 4 portionsstykker frisk laksefilet
- salt og peber
- citron
- 4 dl ris (efter appetit)
- vand og salt til kogning
- 2 spsk. olivenolie eller godt smør
- rigeligt friskhakket grønt, gerne en blanding af flere slags f.eks. persille, mynte, dild og forårsløg
- Kog løse ris som sædvanlig, og rør de færdige ris med smør og grønt.
- Drys fisken med salt og rigeligt friskmalet peber, og rist den hurtigt på alle sider. Den er færdig, når den føles fast.
- Anret laks og ris og server straks.
- TIDSFORBRUG:25 MIN., HERAFARBEJDSTID: 25 MIN.