-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”
-
"Forræder"-stjernerne kryber til korset: Her er deres vildeste løgne
-
Marie Watson afslører: Disse scener bliver taget om i “Forræder”
-
Lise Rønnes vilde kærlighedshistorie: Ført sammen med kæresten af kendt sangerinde
-
Lise-Lotte Lohmann skærer igennem: Folk keder mig for hurtigt
-
Her er 5 ting, du (måske) ikke vidste om Rasmus Bruun

Peberlaks på grønne ris
Hurtigt og lækkert er det at servere denne ret med frisk laks og krydrede ris. Giv f.eks. den gode frugtsalat her fra siden som dessert.
4 personer
Ingredienser
- 4 portionsstykker frisk laksefilet
- salt og peber
- citron
- 4 dl ris (efter appetit)
- vand og salt til kogning
- 2 spsk. olivenolie eller godt smør
- rigeligt friskhakket grønt, gerne en blanding af flere slags f.eks. persille, mynte, dild og forårsløg
- Kog løse ris som sædvanlig, og rør de færdige ris med smør og grønt.
- Drys fisken med salt og rigeligt friskmalet peber, og rist den hurtigt på alle sider. Den er færdig, når den føles fast.
- Anret laks og ris og server straks.
- TIDSFORBRUG:25 MIN., HERAFARBEJDSTID: 25 MIN.