-
Guide: 10 ting, du skal vide om krystaller
-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
Rabarbertærte
Så er det endelig ved at være sæson for de gode danske rabarber, her får du et lækkert bud på forårets tærte.
6 personer
Ingredienser
- Mørdej:
- 100 g smør
- 150 g hvedemel
- 4 spsk. flormelis
- 2 tsk. vaniljesukker
- 1 æggeblomme
- Fyld:
- 300 g rabarber
- 3 spsk. sukker
- Desuden:
- 100 g hvid chokolade
- 100 g smuttede hakkede mandler
- 100 g sukker
- 2 æg
- 1 dl cremefraiche 38 %
- Tilbehør: flødeskum
- Smuldr smørret i mel, flormelis og vaniljesukker. Saml dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile i køleskab ca. ½ time. Rul dejen ud, og for en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter) hermed.
- Rens rabarberstilkene, og skær dem i 1 cm stykker. Bland rabarberne med sukkeret. Hak chokoladen, og rør den med mandler, sukker, æg og cremefraiche. Kom fyldet i tærten. Fordel rabarberne over.
- Bag tærten i ovnen ved 175 gr. i ca. 50 min. På midterste ovnribbe.