Rødbedesuppe med peberrodsyoghurt

Rødbedesuppe med peberrodsyoghurt

En dejlig suppe der får et ekstra pift med peberrodsyoghurten.

4 personer

Ingredienser

  • 500 g rødbeder
  • 4 persillerødder
  • 2 løg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1,2 l bouillon
  • 2 spsk. rødvins- eller balsamicoeddike
  • salt, peber
  • 2 dl græsk yoghurt
  • 3 spsk. friskrevet peberrod
  • Tilbehør: fuldkornsbrød

  1. Skræl rødbeder og persillerødder, og skær dem i tern. Skær løgene i mindre stykker. Svits grønsagerne i olie et par min. Kom eddiken i, og kog op. Kom bouillonen ved, og kog op. Lad suppen småsnurre ca. 30 min. under låg.
  2. Mix suppen jævn i en blender eller foodprocessor. Varm suppen op igen. Server med græsk yoghurt rørt med peberrod.