-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Røget ål med krydderurteæggestand
Til påskefrokosten skal der serveres røget ål. Du kan enten servere almindelig æggestand til, eller du kan prøve vores opskrift med krydderurter.
4 personer
Ingredienser
- Røget ål med krydderurteæggestand
- 1 røget ål, ikke alt for stor
- Krydderurteæggestand:
- 2 æg
- 1/2 dl vand
- 1/2 tsk. salt
- peber
- 1 spsk. hakket persille
- 1 spsk. hakket purløg
- Pynt:
- Purløg
- Tilbehør:
- Rugbrød
- Pisk æggene let sammenmed vand. Rør salt, peber ogkrydderurter i. Smør en form,f.eks. en lille aluform til leverpostej,og kom æggemassen i,formen må kun være fyldt 2/3op. Dæk formen med alufolie.
- Læg en gryderist i bunden af en gryde. Stil æggemassenherpå. Fyld kogende vand igryden, så det når ca. halvt oppå formens sider. Læg låg over,og lad æggemassen stivne i ca.1/2 time. Vandet skal være ligeomkring kogepunktet, men måikke koge. Køl æggestandenhelt af. Skær den i skiver.
- Gnid ålens skind med enkniv, så løsnes skindet nemmere.Flå skindet af ålen, ogløsn forsigtigt kødet fra benene.Skær ålen i længder, som passertil rugbrødet.
- Fordel ålestykker og skiveraf æggestand på rugbrød. Pyntmed et drys friskklippet purløg.