-
Tarotkort for begyndere – 3 enkle spredninger, du kan prøve
-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
Røget laks med rygeost og spinatsalat
Ingredienser
- Røget laks med rygeost og spinatsalat
- 150 g røget laks, gerne helt filetstykke
- 75 g rygeost
- Spinatsalat:
- 100 g spæde spinatblade
- 1 bdt. radiser
- 2 forårsløg
- 3 afkølede og pillede hårdkogte æg
- Dressing:
- 3 spsk. olivenolie
- 2 spsk. citronsaft
- 1 tsk. dijonsennep
- ½ tsk. salt
- peber
- Tilbehør:
- ristede fluteskiver
- Skyl spinatbladene, og afdryp dem godt. Skær radiserne i skiver. Skær æggene i halve. Fordel spinatblade og radiser i portionsskåle.
- Pisk ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber. Dryp over salaten.
- Fordel skiver af laks og halve æg over salaten. Kom en skefuld rygeost ved hver.