-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Rootza med grillede grønsager
Sandra om retten: Jeg er vild med vegetarmad, og den her rootza er både let at lave og smager himmelsk.
2
Ingredienser
- Rootzabund:
- 300 g pastinak, alternativt persillerod
- 1 tsk salt
- 1 stort æg
- 1 æggeblomme
- 1 stor bøftomat eller 2 alm. tomater
- Rootzafyld:
- ½ squash, ca. 150 g
- ½ aubergine, ca. 150 g
- ekstra jomfruolivenolie
- 2 håndfulde rucola
- et par kviste frisk oregano
- 1 tsk tørret oregano
- Sådan gør du: Skræl pastinakkerne. Riv dem groft, gerne på en køkkenmaskine. Bland dem med saltet, og lad dem stå og trække i en sigte i 30 minutter. Vrid dem derefter i et rent viskestykke eller klæde, så du får så meget af væden vredet fra som muligt. Bland pastinak med æg og æggeblomme, og bred massen ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Tryk den godt sammen, så hænger den bedre sammen, når den er færdig. Bag den ved 200 ˚C i en forvarmet ovn i 20 minutter. Skyl tomaterne, og skær dem i tynde skiver imens. Læg dem på rootzaen, og bag den yderligere 10 minutter.
- Rootzafyld: Skyl squash og aubergine. Skyl og slyng rucolaen. Skær squash og aubergine i tynde skiver på langs, ca. 2-3 millimeter. Vend skiverne i lidt olie. Grill dem på en varm grillpande et par minutter på hver side. Pynt den færdigbagte rootzabund med friske oreganoblade, tørret oregano, rucola og grillet grønt.