-
Vidste du det? Her er Line Kirstens kendte mand
-
Dét fortyder Havshen i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Havshens verden faldt sammen
-
Marie Watson fik en skummel besked: Sådan blev hun tilbudt “Forræder”
-
Her er Signe Kraghs private kærlighed
-
Så meget får deltagerne i løn for at være med i "Forræder"
-
Emil Lange skal giftes
-
WHAT! Aldrig sket før i "Forræder"
-
Efter "Forræder"-exit: Lise-Lotte valgte at blive
-
Her er Nicky Andersens kendte kæreste
-
Lise-Lotte Lohmann om tæt "Forræder"-venskab: Vi dør af grin
-
Ali afslører overraskende relation i “Forræder”: Han blev som en far for mig

Rosenkål med laks og æg
Kombinationen af laks og æg til morgenmad er velkendt af de fleste.
2 personer
Ingredienser
- Af Louisa Lorang
- ½ kg rosenkål
- olivenolie
- 1 citron, saften heraf
- salt
- 2 æg
- 3-4 spsk tyk yoghurt
- 3-4 tsk harissa
- 100 g god, røget laks
Sådan gør du
- Pil de grimme yderste blade af rosenkålene, hvis det er nødvendigt. Halver rosenkålene, og steg dem i olivenolie på en varm pande i ca. 10 minutter. Rør jævnligt. Kom citronsaft på, og steg i yderligere et par minutter. Krydr med salt.
- Kog æggene smilende, ca. 6-7 minutter. Skyl dem i koldt vand, pil dem, og halver dem.
- Rør yoghurt med harissa og salt.
- Anret rosenkålene med laks, æg og krydret yoghurt, og server straks.