-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Rosmarinkylling bagt med æbler og valnødder
I denne ret indeholder alle madvarerne stoffet tryptofan som fremmer en god søvn. Rosmarin styrker tilmed fordøjelsen. En super lækker, meget smagfuld ret fyldt med sødmefuld dybde fra æbler og valnødder.
4
Ingredienser
- 1 kylling
- 1 bundt frisk rosmarin
- 4 fed hvidløg
- ½ citron økologisk, da du skal bruge hele citronen
- 2 spsk olivenolie
- 4 friske eller tørrede figner
- 1 håndfuld valnødder – friske hvis du kan få det.
Sådan gør du
- Varm ovnen på ca. 180 grader. Læg kyllingen i et stort ildfast fad. Tag bladene af rosmarinen og kom hvidløg, olie og citron i en blender. Knus blandingen og læg mærke til alle duftstofferne – det dufter himmelsk. Blandingen skal være rimelig jævn.
- Smør den indvendig og udvendig på kyllingen, så den er helt indsmurt. Læg æbler og valnødder rundt om kyllingen og overhæld dem med lidt olie.
- Kom kyllingen i en forvarmet og ovn og steg den ca. en til halvanden time på 180 grader.