-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Russisk rødbedesuppe med ingefær
Den russiske rødbedesuppe er krydret med ingefær, som passer godt i al slags mad.
4 personer
Ingredienser
- 20 g ingefær
- 1 løg
- 1 stor gulerod
- 1 rød peberfrugt
- 2 rødbeder
- 2 stilke blegselleri
- 3 kartofler
- 200 g hvidkål eller spidskål
- 25 g smør
- 1 tsk. hel kommen
- 1½ liter grøn bouillon
- Ingefærcreme:
- 1½ dl cremefraiche 38 %
- 1 spsk. ingefær
- salt
- Tilbehør: groft brød
- Skær ingefær i papirtynde skiver, løget i både, gulerødder i skrå skiver, peberfrugt i tern, rødbede i tynde stave, kartofler i tern, hvidkål i lidt grove stykker, og blegselleri i skiver. Varm smørret på en pande eller i bunden af en gryde, og steg grønsagerne. Tilsæt kommen, og hæld bouillon på. Lad det koge, til rødbederne er møre. Smag til med salt og peber.
- Rør cremefraiche og ingefær sammen, og smag til med ingefær og salt.
- Server suppen med cremefraiche og brød til.