-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"
-
7 ting, du (måske) ikke vidste om André Babikian
-
Victor Lander havde pakket noget helt særligt i sin kuffert til “Forræder”

Små lækre krydderurtepandekager med stenbiderrogn
Servér de små, lækre pandekager som forret eller en frokostret. De er også lækre til en buffet. Anret da pandekagerne i et varmt fad, og servér toppingen i skåle ved siden af.
2 personer
Ingredienser
- Arbejdstid: 30 min.
- Bagetid: 8-10 min.
- 1¼ dl hvedemel
- ½ tsk. bagepulver
- 1¼ dl kærnemælk (eller sødmælk)
- 1 æg
- ¼ tsk. salt
- friskkværnet sort peber
- 1 dl friske krydderurter (f.eks. dild, purløg, persille og kørvel)
- 15 g smør (til stegning)
- 1 lille rødløg
- 125-150 g stenbiderrogn (renset)
- 1 dl cremefraiche (18% eller 38%)
- dild (eller purløg)
Sådan gør du:
- Pandekager:
- Sigt mel og bagepulver i en skål, og pisk kærnemælk i, til det er uden klumper. Pisk ægget i, og tilsæt salt, peber og hakkede krydderurter.
- Bag dejen til 8-10 små pandekager på en middelvarm pande med lidt smør. Brug ca. 2 spsk. dej pr. pandekage, og bag dem i ca. 2 min. på hver side. Brug evt. en blinispande eller en spejlægspande.
- Anret de lune pandekager med fintsnittet/finthakket rødløg, frisk stenbiderrogn, cremefraiche og grønt drys.