-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Snaps med slåen og snaps med klitrose
Til alle jer, der holder af det klassiske frokostbord med lækker snaps, får i her to opskrifter på hjemmelavet snaps med slåen og snaps med klitrose...
1 flaske snaps
Snaps med slåen:
- Pluk en mængde slåen, der svarer til indholdet af et honningglas.
- 1 flaske (billig) vodka
- Evt. lidt honning til at søde med
- en flaske klar snaps
- 3 dl friske hyben eller en håndfuld tørrede hyben
Snaps med klitrose
- Endnu et eksempel på en meget enkel kryddersnaps.
- Klitrosens mørke hyben har siddet længe nu, men finder du dem, skal de tørres helt og derefter overhældes med snaps.
- Lad snapsen trække ca. 4-5 uger.
Snaps med klitrose
- Pluk ca. 3 dl hyben.
- Klip blomst og stilk væk. Fjern evt. kernerne, men det er ikke nødvendigt.
- Blend blot hele hyben i en foodprocessor og hæld en flaske klar snaps over, så det dækker – f.eks. Brøndum Snaps Klar, Klar Svendborg eller Bornholmer Akvavit.
- Snapsen kan også laves af en håndfuld tørrede hyben.
- Lad snapsen trække 4-6 uger i en tætsluttende beholder. Efter lagring skal snapsen filtreres.
- Snapsen fortyndes med klar snaps til passende smag og styrke.
- Nydes ved stuetemperatur.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt