-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Snaps med slåen og snaps med klitrose
Til alle jer, der holder af det klassiske frokostbord med lækker snaps, får i her to opskrifter på hjemmelavet snaps med slåen og snaps med klitrose...
1 flaske snaps
Snaps med slåen:
- Pluk en mængde slåen, der svarer til indholdet af et honningglas.
- 1 flaske (billig) vodka
- Evt. lidt honning til at søde med
- en flaske klar snaps
- 3 dl friske hyben eller en håndfuld tørrede hyben
Snaps med klitrose
- Endnu et eksempel på en meget enkel kryddersnaps.
- Klitrosens mørke hyben har siddet længe nu, men finder du dem, skal de tørres helt og derefter overhældes med snaps.
- Lad snapsen trække ca. 4-5 uger.
Snaps med klitrose
- Pluk ca. 3 dl hyben.
- Klip blomst og stilk væk. Fjern evt. kernerne, men det er ikke nødvendigt.
- Blend blot hele hyben i en foodprocessor og hæld en flaske klar snaps over, så det dækker – f.eks. Brøndum Snaps Klar, Klar Svendborg eller Bornholmer Akvavit.
- Snapsen kan også laves af en håndfuld tørrede hyben.
- Lad snapsen trække 4-6 uger i en tætsluttende beholder. Efter lagring skal snapsen filtreres.
- Snapsen fortyndes med klar snaps til passende smag og styrke.
- Nydes ved stuetemperatur.
Julens dejligste opskrifter
-
Sådan får du sværen på flæskestegen sprød
-
12 gode tip: Sådan laver du den bedste risengrød
-
5 lækre opskrifter: Sådan laver du nemt hvid gløgg
-
Jødekager: Den bedste opskrift
-
Hjemmelavede klejner: Farmors bedste opskrift
-
Blomsterbergs brunkager
-
Fedtebrød med romglasur
-
Test dig selv: Hvilken julesmåkage er du?
-
Julens varme drikke: Hvid gløgg med lakrids, romtoddy & julekaffe
-
Opskrift på de lækreste julefrikadeller
-
Vaniljekranse fra Den Gamle By
-
Klassisk ribbensteg med sprød svær
-
Julefrokost: Moderne opskrifter med et strejf af traditioner
-
Sådan finder du gaven til hende, der har alt