-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Konfektkugler med hvid chokolade og kokos
De knasende hvide stykker konfekt er et sikkert hit i konfektskålen her til jul. Og du kan faktisk sagtens selv trille de lækre kugler.
40 stk. konfekt med marcipan
Total:30 minutter
Ingredienser
- 100 g hvid chokolade
- 250 g marcipan
- 150 g blødt smør
- 150 g havregryn
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 dl kokosmel
Sådan laver du dem
- Bræk chokoladen i stykker, og smelt den ved svag varme, enten i mikroovn eller over vandbad.
- Rør marcipan, smør, havregryn og vaniljesukker sammen med den smeltede chokolade – brug evt. en røremaskine.
- Tril dejen til små kugler, og rul dem i kokosmel. Kom sneboldene på køl, inden de skal spises.