-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
Søde bededagsboller
Efter en gåtur store bededagsaften er det hyggeligt at spise en dejlig lun bolle, og de her er super velegnede til at riste.
12-14 stk.
Ingredienser
- 2½ dl mælk
- 2 spsk. rørsukker
- 1 tsk. vaniljesukker
- 25 g gær
- 75 g smør
- 3 æg
- 2 tsk. salt
- 650 g hvedemel
- 1 æg til pensling
- Varm mælken, sukker og vaniljesukker i en gryde, til det er varmt, og sukkeret er opløst.
- Lad mælken blive lun, og opløs gæren i den lune væske. Smelt smørret, og tilsæt det sammen med æg. Tilsæt salt og melet lidt ad gangen.
- Ælt dejen grundigt igennem (10 min. i hånden eller på maskine). Kom dejen i en olieret skål, og dæk den med et fugtigt klæde. Stil dejen i køleskab mindst 2 timer (gerne 4-6 timer).
- Slå dejen ned, og form 12-14 stk. boller. Stil dem i en bradepande rimelig tæt sammen, og lad bollerne hæve i 1 time et lunt sted, eller til de er godt hævede op.
- Pisk ægget sammen, og pensl bollerne med æg. Stil bollerne i en 200 gr. varm ovn i ca. 12 min. Sluk ovnen, og bag dem yderligere 5 min., eller til de er brune og virker gennembagte.