-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
Sommerbær i passionsfrugtcreme
Delikat sommerdessert, som er perfekt at lave som afslutning på en grillaften.
6
Ingredienser
- 500 g fromage frais
- 3 spsk afdryppet yoghurt neutral
- 40 g flormelis
- 5-6 passionsfrugter
- 4 små bananer (kan evt. udelades)
- 450 g af sæsonens små bær
- 2 tsk klar honning.
Sådan laver du sommerbær i passionsfrugtcreme
- Kom fromage frais og yoghurt i en skål. Sigt flormelisen ned i skålen, og blanddet hele godt sammen.
- Halvér passionsfrugterne, skrab kødet ned i skålen, og rør det godt sammen. Skræl bananerne, og skær dem i skiver, som straks blandes i cremen i skålen.
- Bland nu halvdelen af bærrene i cremen, og brug de resterende bær til at pynte oven på cremen. Brug gerne lidt syrlige bær, som en god kontrast til bananernes sødme.
- Dryp med honning ved servering.
- Prøv også jordbær i patentglas med små kys