-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
Sprøde forårsruller med krabbe
Forny julefrokostbuffeten med et fad hjemmelavede forårsruller med krabbe.
Sprøde forårsruller med krabbe
Forny julefrokostbuffeten med et fad hjemmelavede forårsruller.
(4 pers. / 8 stk.)
2 gulerødder
¼ kinaradise
½ pak choi
1 bundt forårsløg
6 stilke koriander
2 spsk. sesamfrø
saften fra 1 lime
2 dl soja
100 g krabbekød
8 stk. rispapir
1 l jordnøddeolie til friturestegning
1. Snit gulerødder, kinaradise, pak choi og forårsløg i lange strimler, eller brug et juliennejern. Hak koriander, og bland i. Tag halvdelen af salaten fra, og gem til rødkålssalat.
2. Rist sesamfrø på panden, og bland med lime og soja. Del krabbekødet i mindre stykker.
3. Hæld koldt vand i et stort fad, og læg et rispapir i. Efter 1 minut er rispapiret blevet blødt og klar til at rulle. Fordel en smule grønsager og krabbe på rispapirets midte, og fold rullen stramt om indholdet. Fold i alt otte ruller, og læg til side på en tallerken. Sørg hele tiden for at lægge nyt rispapir i blød i vandet, inden du ruller.
4. Varm jordnøddeolie op i en wok ved høj varme, og læg rullerne i to ad gangen. Steg dem, til de er sprøde. Server rullerne sammen med sojasaucen i små skåle ved siden af.
► SE OGSÅ: Forårsruller med grøntsager og svampe
► SE OGSÅ: Friske forårsruller med rejer
► SE OGSÅ: Thai-forårsruller