-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Stegt sild med ingefær og dild
5
Ingredienser
- 6-8 sildefileter
- salt og peber
- 1½ spsk dijonsennep
- ½ dl dild, finthakket
- 1½-2 dl rugmel
- smør til stegning
- 3 dl æbleeddike
- 1½ dl rørsukker
- 5 sorte peberkorn
- 4 skiver ingefær af ½ cm tykkelse
- 1 laurbærblad
- 2 dildstilke eller krondild
- 1 rødløg i skiver
- ½ bdt dild
- evt. kapers.
- Tilbehør: Rugbrød og smør
Sådan gør du
- Klip rygfinnen af sildefileterne og læg dem med skindsiden nedad. Krydr dem indvendigt med salt og peber. Smør dem med lidt dijonsennep og drys med hakket dild.
- Fold fileterne sammen og giv dem et snit på ydersiden (så de ikke åbner sig under stegningen).
- Vend sildefileterne i rugmel og steg dem gyldne på panden med smør. Tag sildene af panden og læg dem i et fad.
- Kom æbleeddike, rørsukker, peberkorn, ingefær, laurbærblad og dildstilke i en gryde, og kog det nogle minutter, til sukkeret er smeltet. Hæld lagen over sildene, og lad det trække 6-8 timer og gerne længere.
- Servér stegt sild med løg, plukket dild og evt. lidt kapers på smurt rugbrød.