-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
-
Mangler du ro i hverdagen? Her er 5 meditationer, du kan prøve
-
Modtager du tegn fra den åndelige verden? Sådan tolker du farver, dyr, tal og tarotkort
-
Julehoroskop 2025: Hvordan bliver julen for dit stjernetegn?
-
Slip af med fysiske og mentale problemer – her er 12 former for healing
Stegt sild med rødbedesalat
4
Ingredienser
- 2 spsk dijonsennep
- 8 sildefileter
- 100 g rugmel
- smør til stegning.
- Rødbedesalat:
- 300 g meget små rødbeder eller rødbeder i tern
- 2 spsk vindruekerneolie
- saft 1 økologisk citron
- 2 forårsløg skåret i tynde skiver
- 4 spsk finthakket kruspersille
- salt og friskkværnet peber.
- Servering:
- Rugbrød
- Dijonsennep
Sådan gør du
- Sautér rødbeder i olie i 15 minutter, tilsæt citronsaft de sidste par minutter og lad det stege, så det bliver lidt glaseret – det er sukkeret fra rødbederne, der forenes med citronsaften. Tag det af varmen og vend forårsløg og persille i.
- Smør sennep på indersiden af sildefileterne, luk dem på langs og vend i rugmel. Steg fileterne i smør på begge sider ca. 2-3 minutter på hver side, men hold øje med dem, for de skal steges lige tilpas, så de hverken er rå indeni eller falder fra hinanden.
- Servér sildefileterne varme med den lune salat samt rugbrød og dijonsennep.