-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Storebededags-boller
Lækre Storebededags-boller med creme.
Næringsindhold
- Energi pr. person:595 Kcal
- Fedt:24 %
- Protein:31 %
- Kulhydrat:64 %
1 person
Ingredienser
- Dej:
- ¼ dl minimælk
- 15 g gær
- 30 g let mayonnaise
- 1 æggeblomme
- 35 g mel
- 10 g skummetmælkspulver
- 1 tsk. Åblomst Multisød
- Creme:
- 1 æggehvide
- 1 dl minimælk
- 2 tsk. Oetker cremepulver
- ½ tsk. Åblomst Multisød
- ½ tsk. vaniljekorn
- Glasur:
- 5 g usødet kakao
- 5 g skummetmælkspulver,
- 5 g Åblomst Multisød
- lidt vand
- Lun minimælken og opløsgæren heri.
- Tilsæt resten afingredienserne til dejen ogælt sammen.
- Form den tilto boller og lav en fordybningi midten til fyldet.
- Piskæggehviden sammen medminimælk, cremepulver,sødemiddel og vaniljekorn.
- Varm det op i en lille grydeog pisk, til det begynderat tykne.
- Kom så megetcreme i hullet, som der kanvære, og bag bollerne i envarm ovn ved 200° i ca. 15minutter.
- Rør kakao, skummetmælkspulverog sødemiddelsammen. Kom lidtvand i, til det har den retteglasurkonsistens.
- Afkølbollerne og fordel glasurenrundt om cremen på dejen.Kom hindbær- eller jordbærmarmeladei bollernesammen med cremen.