Stracciatella fromage med pistacier

Stracciatella fromage med pistacier

4-6 personer

Ingredienser

  • 4 blade husblas
  • 100 g hvid chokolade
  • 1 dl appelsinsaft
  • 4 pasteuriserede æggeblommer
  • 1½ spsk. flormelis
  • 75 g mørk appelsinchokolade
  • 3 dl piskefløde
  • Pynt: flødeskum af 1 dl piskefløde og 50 g hakkede usaltede pistacienødder

  1. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
  2. Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad. Hak den hvide chokolade fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften i husblassen, og rør det i chokoladen.
  3. Pisk æggeblommerne cremet med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Vend hakket appelsinchokolade i. Kom fromagen i en skål, og stil den køligt et par timer.
  4. Pynt fromagen med lidt flødeskum og hakkede pistacier.