Stracciatella fromage med pistacier
4-6 personer
Ingredienser
- 4 blade husblas
- 100 g hvid chokolade
- 1 dl appelsinsaft
- 4 pasteuriserede æggeblommer
- 1½ spsk. flormelis
- 75 g mørk appelsinchokolade
- 3 dl piskefløde
- Pynt: flødeskum af 1 dl piskefløde og 50 g hakkede usaltede pistacienødder
- Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
- Smelt husblassen i mikroovn eller over vandbad. Hak den hvide chokolade fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør appelsinsaften i husblassen, og rør det i chokoladen.
- Pisk æggeblommerne cremet med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Vend hakket appelsinchokolade i. Kom fromagen i en skål, og stil den køligt et par timer.
- Pynt fromagen med lidt flødeskum og hakkede pistacier.