-
“Forræder”-deltagere afslører: Vild timeløn
-
Deltagere revser “Forræder”-slottet: Så ulækkert er det
-
Nervesystemet på overarbejde: Jeg sked i bukserne
-
Fik særlig støtte fra Victor Lander: Sådan er forholdet i dag
-
Eva Jin: ”Jeg valgte at følge min mavefornemmelse, hvilket man aldrig skal gøre”
-
Efter voldsomt "Forræder"-exit: Blev grebet af psykolog
-
Ærlige Tine Aurvig-Huggenberger åbner op: Min søn sidder i fængsel
-
“Forræder” eller portvinsklub: Deltagerne drak fra morgenstunden
-
Det så du ikke i “Forræder”: Marie måtte trække sig
-
En clairvoyant forudså en stor ændring i Line Kirstens liv – og endte med at få ret
-
82 år, body age 65: Helge Adam Møller lever livet i overhalingsbanen
-
Havshen afslører: Takkede nej til "Forræder"

Tærte med laks og spinat
Denne udgave hører til i den nemme afdeling. Dejligt, ikke?
4 personer
Ingredienser
- 1 port. tærtedej (se porretærte)
- ca. 200 g flødestuvet spinat (frostvare)
- 1 tsk. tørret dild eller 1 bdt. frisk
- chilipulver efter smag
- salt og peber
- 1 spsk. mel
- 2 æg
- 2 portionsstykker laks
- Læg dejen i en 20 cm’s form som tidligere beskrevet, og stil formen på køl 1 time.
- Tø spinaten op, og rør den igennem med dild, chili, salt, peber, mel og æg, og fyld den i formen. Skær fisken i store tern uden skind, og fordel dem i spinaten. Bag tærten ca. 55 min. ved 175 gr.