-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
-
Er du bange for spøgelser? Her er 5 tips til at blive venner med åndeverdenen
-
Brug krystaller til at rense dit hjem - sådan gør du
-
Føler du en særlig forbindelse til et dyr? Her er 10 kraftdyr, og hvad de vil fortælle dig
-
Sommerfugle kan være et tegn fra den åndelige verden – her er, hvad de betyder
Tarteletter med kammuslinger i fløde-safransauce
Superlækker luksus! Vil du variere over temaet, kan friskhakket estragon og lidt citronsaft erstatte safran i saucen.
6 personer
Ingredienser
- 2½ dl piskefløde
- 25 tråde safran
- evt. lidt maizena til jævning
- salt og peber
- 250-300 g kammuslinger
- (optøede og drænede)
- lidt smør til stegning
- Hæld fløden i en gryde sammen med safrantrådene. Kog forsigtigt fløden ind til ca. 2 dl under omrøring. Juster evt. konsistensen med lidt udrørt maizena. Smag til med salt og peber.
- Rist kammuslingerne ganske kort i lidt smør på en grillpande, og skær dem i mindre stykker.
- Fordel saucen i de varme tarteletter og derefter kammuslingerne.