-
Hvad repræsenterer de 12 astrologiske huse? Bliv klogere her
-
Guide: Sådan læser du din aura
-
Ekspert: ”Flere og flere af os ønsker at tro på mere end det, der kan bevises”
-
Farvepsykolog: ”Alle er født med personlige farver, det er ligesom med stjernetegn”
-
Her er seks effektive øvelser, der udvikler dine spirituelle evner
-
Sådan skal du reagere, hvis dit barn ser, føler eller hører åndeverdenen
-
Manifester dit drømmeliv – 7 tips, der får dig i gang
-
Kulde, lugt eller lyde? Her er 8 tegn på, at du bliver besøgt af en ånd
Vaniljeis med bær
Hjemmelavet is er en af mine favoritter – det er nemt og kan laves i et utal af variationer. Jeg er vild med kombinationen af friske bær og knasende ristede nødder og affogatoens kolde is og varme espresso.
6
Ingredienser
- Vaniljeis
- 5 dl piskefløde
- 1 tsk ren vaniljepulver eller kornene fra 1 vaniljestang
- 6 æggeblommer
- 175 g rismaltsirup eller honning
- Med bær og ristede nødder
- 1 portion vaniljeis
- 250 g hindbær og jordbær
- 4 spsk hasselnødder, ristede
Sådan gør du:
- Pisk fløden til letpisket skum. Kom vanilje, æggeblommer og sirup i en anden skål, og pisk det rigtig godt. Vend de to blandinger sammen, og hæld ismassen i en ismaskine. Kør isen på maskinen i 30-40 minutter, afhængigt af hvilken maskine du har. Kom isen i fryseren, indtil den skal serveres.
- Med bær og ristede nødder: Lav kugler af isen, og server med friske bær og hakkede nødder.
- Opskriften er fra kogebogen Low carb - sund og slank med få kulhydrater